woensdag 2 januari 2008

2008!!!!

Tja de tijd vliegt voorbij, het is alweer 2 januari 2008! Precies een jaar geleden dat Frank hier in Apex kwam wonen en werken in RTP! Voor ons heeft 2007 heel wat veranderingen teweeg gebracht. Het vertrek hier naartoe en nog een hoogtepunt in ons leven, de geboorte van Isabelle! Wij hebben een enerverend maar leuk jaar gehad en wij hopen dat een ieder van jullie
dat ook hebben gehad.


Wij wensen iedereen vooral een gezond en heel gelukkig, enerverend en ontzettend leuk 2008 toe!

Onderstaand nog wat foto's van onze kerst, die we met pa en ma wit mochten vieren, we waren ontzettend blij dat zij bij onze eerste kerst in Apex waren.
Oud & Nieuw hebben we met Miles, Helga, Merel en Marnix gevierd in downtown Raleigh, erg gezellig en ....er waren oliebollen! Zelfgebakken door Helga, heerlijk waren ze.
Note: (oliebollen zijn hier niet te verkrijgen en de gemiddelde amerikaan weet niet eens wat dat zijn!)



Heel veel groetjes en succes, veel plezier, sterkte en wat het ook maar wezen mag in 2008, wij hopen dat voor een ieder van jullie, jullie wensen uit mogen komen! Maar vooral genieten van het hier en nu, vergeet niet wat je hebt, dicht bij je maar ook verder weg, familie en vrienden wij denken aan jullie komend jaar, denken jullie ook een beetje aan ons, alvast bedankt!

2 opmerkingen:

Unknown zei

Tuurlijk denken wij ook aan jullie!! Maar het is natuurlijk altijd leuker als je iedereen dicht bij elkaar hebt.
Nog 3,5 maand en dan zien we de wereld waar jullie nu in leven. Daar zijn we erg nieuwsgierig naar.
Verder van ons ook een geweldig 2008 toegewenst!!
Liefs Mies, Mar & Sil

Ruud, Jessica, Alexander en Quinten zei

We hebben jullie helemaal niet gezien in downtown Raleigh! Maar wij waren er ook - niet erg lang maar toch... We hebben 'funnel cake' gekocht en thuis opgegeten, geen oliebollen dus, maar het kwam een beetje in de buurt.
Gelukkig Nieuwjaar he?!