dinsdag 17 juni 2008

Picnic, Wrightsville beach...genieten!





Zoals de titel al aangeeft, we genieten weer volop van het heerlijke (soms te) warme weer! Bijna elke week wel een keertje zwemmen in de 'community pool' en thuis een nieuwe aanwinst een nieuw klein kinderbad...een laagje water doet wonderen!

Vorige week hadden we een 'Family Picnic' van Norah d'r schooltje. Het jaar loopt als het ware af en volgende week gaan ze naar de volgende klas en krijgen nieuwe leraren. Helaas was het vorige week met de picnic wel erg heet en druk dus een paar uurtjes buiten en dan weer snel huiswaarts, lang leve de airco! Over airco gesproken...die doet het boven nu al een paar dagen niet en een telefoontje naar de property manager heeft tot op heden nog niet zoveel zoden aan de dijk gezet, dus ik ga haar maar wat vaker lastig vallen want het is boven echt geen pretje nu, even voor de duidelijkheid, gisteravond was het bijna dertig graden! Het lijkt Indonesie wel ;-)


En afgelopen zaterdag sinds tijden weer eens een dagje strand! Het werd Wrightsville beach, erg leuk, goed parkeren als je op tijd bent dicht bij het strand en wat ik ook erg prettig vond is dat ze 'lifeguards' hebben (iets van 5 man sterk!).
Het water was super lekker en er was ook een soort van pooltje waar vooral Isabelle lekker kon poedelen. We hadden een tentje mee waar Isabelle zelfs even in heeft geslapen dus onze dag was goed besteed! Zie foto's. (staan bovenaan, kreeg ze niet meer verplaatst)

1 opmerking:

Petra zei

Wat een leuke foto's weer. Die op het strand zijn helemaal toppie!